Trabzon trafiği maket arabalara emanet

Kazaları önlemek için 'Maket polis araçları' yerleştirildi

Trabzon trafiği maket arabalara emanet
Trabzon’da Emniyet Müdürlüğü’nce sürücülerin trafik ihlali yapmasının önüne geçmek amacıyla kazaların yoğun görüldüğü  bazı yol kenarlarına maket trafik polisi araçları konuldu.

Kentte Yıldızlı-Akyazı Tüneller Mevki'inde Trabzon-Rize karayolu kenarına yerleştirilen maket trafik polisi aracı ile kazaların ve kural ihlallerinin önlenmesi hedeflendi. Trafikte görülen olumsuzlukların ve sürücülerin trafik kuralı ihlali yapmasının önüne geçmek için yol kenarına yerleştirilen maket trafik polisi aracı hareket halindeki sürücülerin de dikkatini çekiyor. Uzaktan bakınca gerçek sanılan aracın maket olduğu sürücüler tarafından ancak yanından geçerken fark edilebiliyor. Kaza riskinin de ortadan kaldırması amacıyla da yol kenarında yer alan maket aracın yerine değişik zamanlarda gerçek ekip otomobilleri park edilerek denetimlerin yapılmasının ve kural ihlallerinin önlenmesinin planlandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler