Trabzon temsilcinin rakibinde koronavirüs şoku! 5 Futbolcu ve 2 personel...

Hekimoğlu Trabzon'un yarın kaşılaşacağı AfjEt Afyonspor'da 5 futbolcu koronavirüse yakalandı.

Trabzon temsilcinin rakibinde koronavirüs şoku! 5 Futbolcu ve 2 personel...

Afyonspor'da yarın oynanacak Hekimoğlu Trabzon maçı öncesi yapılan koronavirüs testinde 5 futbolcu ve 2 personelde pozitif vakaya rastlandı.

AFJET Afyonspor'da yarın oynanacak Hekimoğlu Trabzon maçı öncesi yapılan koronavirüs testinde 5 futbolcu ve 2 personelde pozitif vakaya rastlandı.

MÜTHİŞ ARTIŞ!

2 ve 3. ligdeki artış TFF'yi endişelendirdi. Misli.com 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 34'üncü haftasında yarın saat 13.00'te Zafer Stadyumu'nda Hekimoğlu Trabzon'u konuk edecek. Maç öncesinde rutin yapılan testlerde 5 futbolcu ve 2 personelde pozitif vakaya rastlandı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Takımımıza rutin olarak uygulanan Covid-19 testleri sonuçlanmış, 5 futbolcumuz ve 2 personelimizin test sonuçları pozitif çıkmıştır. Gerekli tüm tedavi, takip ve izolasyon süreci başlatılmıştır"  denildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber