Trabzon TEM'den Hepimiz Biriz' projesi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet’i Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) Trabzon’da yaşayan doğu kökenli çocukların terör suçlarına bulaşmaması için proje geliştirdi. 'Hepimiz Biriz' adlı proje kapsamında, “, Devletine bağlı sorumluluk anlayışı i

Trabzon TEM'den Hepimiz Biriz' projesi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet’i Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) Trabzon’da yaşayan doğu kökenli çocukların terör suçlarına bulaşmaması için proje geliştirdi. 'Hepimiz Biriz' adlı proje kapsamında, “, Devletine bağlı sorumluluk anlayışı içerisinde gelecekte ülkesi ve milleti için yararlı birer birey olmaları ile birlikte devletin her zaman yanlarında olduğu hissini vermek.” Ortaokul seviyesinde olan öğrencilere çeşitli etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında Atatürk Köşkü,Uzungöl’ü hiç görmeyen gençler buraları gördükten sonra Trabzonspor’un tesislerini de giderek hatıra fotoğrafı çektirdi.  

dsc05312.jpgdsc05520.jpgdsc05525.jpgdsc05594.jpg

dsc05715.jpgimg_5526.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber