1461 Trabzon mağlup oldu. 25 Eylül 2016

Trabzon takımları rakipleri ile karşılaşılaştı.

1461 Trabzon mağlup oldu. 25 Eylül 2016

Spor Toto 2. ve 3. Lig'de mücadele eden Trabzon takımları rakipleri ile karşılaştı.

1461 TRABZON'DA DEPLASMANDA MAĞLUP

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 trabzon deplasmanda Sarıyer ile karşı karşıya geldi. Yusuf Ziya Öniş Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda 48. dakikada 1461 Trabzon, Sarıyer'in Yaser Yıldız ile bulduğu golle 1-0 yenik duruma düştü. Karşılaşmada başka gol olmadı ve 1461 Trabzon mağlup oldu.

YOMRASPOR DEPLASMANDA 1 PUAN ALDI

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Yomraspor deplasmanda Derincespor ile karşı karşıya geldi. İzmir İsmet Paşa stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol olmadı. İkinci yarıda da gol sesi çıkmayan mücadele 0-0 sona erdi.

DÜZYURT EVİNDE BERABERE

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Düzyurtspor evinde Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Ahmet Suat Özyazıcı stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda da müsabakada gol sesi çıkmazken maç 0-0 sona erdi.

OFSPOR FARK ATTI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ofspor sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Of İlçe stadında oynanan karşılaşmanın 44. dakikasında Nevzat Bilen Ofspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken 74. dakikada Mustafa Emin Birinci Ofspor adına farkı 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın sonucunu ise 86. dakikada Canberk Özçakır belirledi ve Ofspor mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber