Trabzon takımının maçında olaylar çıktı

Trabzon takımının maçında yaşanan olaylar nedeniyle maçın tatil edildiği öğrenildi.

Trabzon takımının maçında olaylar çıktı

Haber61 - Spor Servisi Arsinspor'un Mardin 47 Spor ile karşı karşıya geldiği mücadele çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi Play-off karşılaşmasında Erzurum Kazım Karabekir stadında oynanan Arsinspor - Mardin 47 Spor karşılaşmasında olaylar çıktı.

Burak Taşkınsoy'un yönettiği Tuncay Çalıkoğlu ve Sefa Özcan'ın yardımcı hakem olarak görev yaptıkları karşılşamanın ilk yarısı golsüz sona ereken 52. dakikada Arsinspor penaltıdan Abdul Razzak Omar'ın attığı golle 1-0 öne geçti. 81. dakikada Yavuz Erdi Köksal Mardin 47 Spor'a beraberliği getiren golü kaydetti. Maçın normal süresi 1-1 sona erdi. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca seri penaltı atışlarına geçildi.

OLAYLAR ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre seri penaltı atışları kullanıldığı sırada Mardinsporlu bir oyuncu attığı gol sonrasında Arsinspor taraftarlarının bulunduğu trübüne doğru hareketlerde bulundu. Bunun üzerine ise olaylar çıktı.

HASTANELİK OLDU

Yaşanan olaylar sırasında Arsinspor kalecisi Ercan Sezgi'nin darp edildiği ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Bu olayın üzerine hakem Burak Taşkınsoy maçı tatil etti.  

Trabzon takımının maçında olaylar çıktı

Trabzon takımının maçında olaylar çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler