Trabzon Tabipler Odasında seçim heyecanı

Trabzon Tabipler Odası’nda seçim sürecine girildi.

Trabzon Tabipler Odasında seçim heyecanı

Trabzon Tabipler Odası’nda seçim heyecanı yaşanmaya başladı.

15 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşecek seçimlerde 800 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Seçimler öncesi Kibar Yaşar Güven adaylığını açıkladı.

Güven yaptığı açıklamada “Trabzon Tabip Odası olarak hekimlerin bağımsız, örgütlü, güçlü sesi olmayı amaçladık ve görevde olduğumuz dönemde bu amaç için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.

Önceliğin hekimlerin mesleki onuru ve özlük hakları olduğunun bilincindeyiz, bu nedenle her türlü taraf ve eylemden uzak durup sizleri temsil etmeye devam edeceğiz.

Meslektaşlarımıza yönelik her türlü tehdit, baskı ve şiddetin karşısında olmaya devam edeceğiz.

Kendi sorunlarımıza ancak kendimiz sahip çıkabiliriz. Bu da tüm hekimleri kucaklayan ve her hekimin kendisini ifade edebileceği, sorunlarının çözümü için çalışan, haksızlıkların ve usulsüzlüklerin karşısında dik duran bir meslek odası anlayışı ile olacaktır.

Bu gerçekler doğrultusunda; Evrensel hekimlik değerlerinin hayata geçirildiği, bir sağlık sistemini savunmak için, hekimlerin hakları, meslek onuru ve geleceği için göreve talibiz.

Sağlık alanında ki sorunların katlanılamaz bir boyuta vardığı bu dönemde, meslektaşlarımızın hakkını her türlü platformlarda yüksek sesle savunmaya devam etmek için desteğinizi istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Güven ayrıca “Seçime katılım ne kadar fazla olursa odamız kazanır” ifadelerini de kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber