Trabzon sporun başkenti

Spor Federasyonları başkanları Haber61.net'i ziyaret etti.

Trabzon sporun başkenti

ANKARA - Her Yönüyle Trabzon günleri tüm hızıyla devam ediyor. İkinci gün Ankara'da yağış altında başladı. Haber61.net haber merkezimize Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ömer Faruk Karakullukcu ve Türkiye Gençlik Kulüpleri Federasyonu Başkanı Bilal Okudan ziyaret etti. 

Karakullukcu, " Trabzon spor alanında Türkiye'nin en önde kentlerinden bir tanesi. Bunu her dönem her branşta göstermiş bir kent. Bildiğiniz üzere gecen yıl Trabzon'da düzenlemiş olduğumuz uluslararası organizasyonda da bunu gördük. Ben bir Sivaslıyım fakat Trabzonlu olarak kendimi görüyorum." kelimelerine yer verdi. 

Bilal Okudan ise; " Trabzon 81 ilin arasından kendisini gösteren bir şehir. Şuanda da Başkent'de kendisini gösteriyor. Her Yönüyle Trabzon etkinlikleri her yapıldığında geliyorum. Trabzon anlatma ile kelimelere sığmayacak bir şehir. Ankara'da her yıl düzenlenen bu etkinlikte de dikkat edenler fark ederler ki her yıl başka bir özelliği ile Trabzon öne çıkıyor."söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber