Trabzon şokta! Yavuz Karan hayatını kaybetti

Kalp krizi geçiren CHP Trabzon eski İl Başkanı Yavuz Karan hayatını kaybetti.

Trabzon şokta! Yavuz Karan hayatını kaybetti

Haber61 / Haber Servisi

CHP PM üyesi ve CHP Trabzon eski İl Başkanı Yavuz Karan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 


CHP'nin son kongresinde PM üyesi seçilen eski il başkanı Yavuz Karan, bugün öğle saatlerinde Kemerkaya Mahallesi'nde bulunan ofisinde fenalaştı. Sağlık ekipleri tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Yavuz Karan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 51 yaşındaki Karan, geçtiğimiz haftalarda yine kalp krizi geçirmiş ve tedavi görmüştü. Karan'ın ani ölümü CHP camiasını üzüntüye boğdu. 

Karan'ın cenazesi, 6 Mayıs Salı günü (yarın) saat  10:30'da İskenderpaşa Cami önünde düzenlenecek törenin ardından Akçaabat'ta Kavaklı Rahman Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. 

Haber61 ailesi olarak merhum Yavuz Karan'a Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine sabırlar dileriz. 


YAVUZ KARAN KİMDİR?

Yavuz Karan, 1967 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Akçaabat’ta tamamlayarak Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümünden mezun oldu.1985 yılından itibaren çalışma hayatının içindedir. 1994 yılından bu tarihe kadar kendi şirketinde Deniz Taşımacılığı ve Gemi Acenteliği faaliyetinde bulunmaktadır. Hayatının her döneminde spor ile iç içe olan Karan, 1992-2004 yılları arasında Tütünspor kulübünde Genel Kaptanlık ve 2000-2004 yılları arasında Akçaabat Sebat spor kulübünde Asbaşkanlık görevlerinde bulundu. Siyasi hayatına Gençlik kollarında başlayan Karan, SHP-CHP Akçaabat ilçe gençlik kolları başkanlığı ve Trabzon il gençlik kolları başkanlığı yaptı. Siyasi hayatında daha sonra İlçe başkanlığı ve İl başkanlığı görevlerinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber