Trabzon sokakları renklendi!

Yüzlerce sporcu yürüdü...

Trabzon sokakları renklendi!

Trabzon’da 11-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan GYMNASİADE 2016 Trabzon Okul Sporları Olimpiyatları için düzenlenen yürüyüşe Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu katılırken, yürüyüşe çok sayıda katılım gerçekleşti.

Trabzon Valiliği önünden başlayarak Atatürk Alanı’na kadar yapılan kortej yürüyüşüne Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, sporcular, yabancı misafirler ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüşünün ardından Atatürk Alanı’da düzenlenen törende bir konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, organizasyonun Trabzon’un tanıtımına önemli derecede katkı sağlayacağını söyledi.

Tarih ve kültür şehri Trabzon’un turizmin yanı sıra bir spor şehri olduğuna vurgu yapan Soylu, Trabzon’dan bir çok alanda dünya şampiyonların çıktığını söyledi.

Okul Sporları Federasyon Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu da yapılacak organizasyona bütün vatandaşları davet ederek, “İlimizde yapılacak olan bu organizasyona vatandaşlarımızı davet ediyorum. 40 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katılacağı ve 10 ayrı branşta yapılacak olan müsabakalar Trabzon’a çok şey kazandıracak. Bu organizasyonun ilimizde gerçekleştirmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza herkese teşekkür ederim” dedi.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ise konuşmasında, Trabzon’un geçmişte de yapılan organizasyonlardan başarı ile çıktığını hatırlatarak, bu organizasyondan da alnının akıyla çıkacağını söyledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Seyfullah Kınalı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’te yaptıkları konuşmada organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler