Trabzon sevgisi bir başka

Düren Karadenizliler Derneği Trabzon ve Rize'ye gezi düzenledi.

Trabzon sevgisi bir başka

Düren Karadenizliler Derneği Başkanı Feyzullah Yurtsever her sene olduğu bu yılda Almanya’da yaşayan Türklerle Trabzon turu düzenledi


TRABZONSPOR SEVDALISI BAŞKAN

Trabzon ve Trabzonspor sevdalısı Almanya Düren Karadenizliler Derneği Başkanı Feyzullah Yurtsever her yıl olduğu bu senede Almanya’da yaşayan Türklerle Karadeniz turu düzenledi. 4 günlük gezide Rize ve Trabzon’u gezen kafile Karadeniz’in eşsiz tarihi ve turistik yerlerine hayran kaldı. Akyazı da Trabzonspor’un yeni stadını da gezen kafile stadın mükemmel olduğunu belirterek “Önümüzdeki sene şampiyonluk kupasını kaldırmaya bizde geleceğiz” şeklinde konuştular

KALBİMİZ HEP BURADA

Kafilede eşleri ile birlilte yer alan Genk ve Houtlan Belediye Başkan Yardımcıları Ali Çağlar ve Mustafa Aytar’da Trabzon’a hayran kaldıklarını belirterek seneye tekrar geleceklerinin sözünü verdi.

Trabzon gezi ziyaretinde kendilerine yardımcı olan Trabzon Büyükşehir Belediye personeli Ahmet Külekçi’ye, Ortahisar Belediyesine ve Trabzonspor’a teşekkür eden Düren Karadenizliler Derneği Başkanı Feyzullah Yurtsever “Trabzon sevgisi bizim için bambaşkadır. Gurbet te yaşasak ta kalbimiz yüreğimiz hep burada” dedi.

Trabzon sevgisi bir başka

Trabzon sevgisi bir başka

Trabzon sevgisi bir başka

Trabzon sevgisi bir başka

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler