Trabzon Şehir Müzesi'ne yoğun ilgi

Şehir Müzesi 24 Şubat’tan 19 Mayıs’a kadar 61 bin kez ziyaret edildi 

Trabzon Şehir Müzesi'ne yoğun ilgi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Şehir Müzesi ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olan 24 Şubat 2017’de kapılarını ziyaretçilerine açan Trabzon Şehir Müzesi, Atatürk’ün Samsun’a çıkışının yıldönümü olan 19 Mayıs 2017 tarihine kadar 61 bin 196 kez ziyaret edildi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı  Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şehir Müzesine yaşanan ziyaretçi akınından memnun olduklarını söyledi.
Trabzon Şehir Müzesi'ne yoğun ilgi

Trabzon’a verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Müzemizi ziyaret eden hemşehrilerimiz Trabzon’umuzun böylesi bir esere sahip olmasından duydukları memnuniyeti tarafımıza ifade etmektedirler. Gerek şehrimizde gerekse il dışında yaşayan Trabzonluların, şehrimize gelen misafirlerimizin göstermiş olduğu teveccüh bizleri ayrıca sevindirmektedir. Müzemiz her geçen dönemde daha da farklı eserlerle ziyaretçilerine ev sahipliği yapacaktır” diye konuştu.
Trabzon Şehir Müzesi'ne yoğun ilgi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler