Trabzon Şehir Hastanesi’nin inşaatının durma nedeni belli oldu

Trabzon’da Şehir Hastanesi inşaatının durdurulma nedeni belli oldu.

Trabzon Şehir Hastanesi’nin inşaatının durma nedeni belli oldu

Trabzon’da yoğun tartışmalar altında Akyazı dolgu alanında başlayan, ancak bir süre önce inşaatı duran Şehir Hastanesi’ne neler yaşandığı merak konusu olmuştu.

Şehir Hastanesi’nin ihalesini alan firma ile taşeron firma arasında, son zamlar sonrasında artan maliyetler nedeniyle kriz yaşanmıştı. Taşeron firma ek ödenek talebinde bulunurken ödeneğin gelmemesi üzerine 3 ay süreyle inşaatı durdurmuştu.

BÜTÜN İHALELERDE PROBLEM VAR

Haber61’in edindiği son bilgiye göre 3 yıl önce Trabzon Şehir Hastanesinin ihalesi dahil bütün ihalelerle ilgili problem yaşanıyor. Zamlar sonrasında maliyetlerin çok arttığı ve bütün inşaatların durma noktasına geldiği öğrenildi. Yasal olarak duruma çözüm aranırken devletin bir miktar ödeme yapacağı ancak bu ödemenin de maliyet farkını karşılayamadığı gelen bilgiler arasında. 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber