Trabzon Şehir Hastanesinde son durum! İşte tamamlanacağı tarih

Trabzon Şehir Hastanesi için Trabzon'un siyasileri ve yüklenici firma yetkilileri bir araya geldi.

Trabzon Şehir Hastanesinde son durum! İşte tamamlanacağı tarih

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Akyazı Mahallesi'nde yapılacak olan 900 yataklı Trabzon Şehir Hastanesi ile ilgili Trabzon'un siyasileri ve yüklenici firma yetkilileri bir araya geldi.

Şehir Hastanesi şantiyesinde yapılan toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Adnan Günnar, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ve yüklenici firma yetkilileri katıldı.
Yapılan toplantıda firma yetkilileri, Şehir Hastanesinin çalışmaları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Trabzon Şehir Hastanesinde son durum! İşte tamamlanacağı tarih

ŞEHİR HASTANELERİ BAŞARILI BİR SINAV VERMİŞTİR

Toplantıyı değerlendiren AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, "Şehir Hastaneleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'hayalim ve sevdam' dediği vizyon projelerimizden biridir. Çok şükür onlarca şehrimizde muhteşem şehir hastanelerini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Özellikle Covid-19 sürecinde dünyada pek çok ülkede sağlık sistemi çökerken Türkiye'ye hastalıkla mücadele sürecinde en büyük katkıyı, sağlık hizmetlerinin en üst noktaya çıkarıldığı, fiziki altyapısı, nitelikli yatak kapasitesi ve sahip olduğu yüksek teknolojiyle şehir hastaneleri sağlamıştır. Şehir Hastaneleri tabir-i caizse bu süreçte vatandaşlarımıza adeta ilaç gibi gelmiştir. Şehir Hastaneleri başarılı bir sınav vermiştir." dedi.

Trabzon Şehir Hastanesinde son durum! İşte tamamlanacağı tarih

DEV BİR ESERİ ŞEHRİMİZE KAZANDIRACAĞIZ

Cora, "Trabzon Şehir Hastanesi 1 milyar 100 milyon liralık bir yatırımdır. Toplam 900 nitelikli yatak sayısına sahip olacak. 206 yataklı genel hastane, 146 yataklı kadın doğum hastanesi, 161 yataklı onkoloji hastanesi, 151 yataklı KVC hastanesi, 33 adet ameliyathane, 171 yataklı erişkin yoğun bakım ve 65 yataklı yenidoğan yoğun bakım ünitesini bünyesinde barındıracak. Hastanemizin inşaat çalışmaları sürüyor. Şu anda 106 tane fore kazık çakıldı. Toplamda 400 tane fore kazık çakılacak. 2023 yılı içerisinde hastaneyi tamamlamayı hedefliyoruz. İl Sağlık Müdürümüzün bizden Hastane içerisinde Morfoloji Binası talebi oldu. Onunla ilgili olarak Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile ilerleyen günlerde görüşeceğiz. İnşaat sürecinde tüm detayları dikkate alıyoruz. İnşallah Trabzon'a yakışır dev bir eseri şehrimize kazandıracağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler