Trabzon Şehidini uğurladı!

Trabzonlu Şehit Akın Çelebi son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon Şehidini uğurladı!

Haber61 - Haber Servisi

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan 2 askerden biri olan Trabzonlu Akın Çelebi’nin naaşı dün akşam Trabzon’a getirilmişti.

Şehit Akın Çelebi için bugün (25.08.2019 Pazar) Ortahisar ilçesinde bulunan Gülbaharhatun Camiinde tören düzenlendi.

Cenaze törenine kalabalık bir vatandaş topluluğu yanısıra Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ,İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Trabzon Ak Parti Vekilleri Muhammet Balta, Adnan Günay, Gümüşhane Ak Parti Hacı Osman Akgün, CHP vekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, TFF Başkan Yardımcısı Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Büyükşehir Murat Zorluoğlu, Ortahisar Ahmet Metin Genç , Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik ile Bölge Valileri ve bürokratlar katıldı.

Şehit Akın Çelebi’nin naaşı kılınan cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığı’nda bulunan şehitliğe defnedilmek için alandan ayrıldı.

Şehit Akın Çelebi’nin babası ve kanser hastası olan annesinin güçlükle ayakta durdukları görüldü.

Şehit Polis Memuru Çelebi’nin Türk Bayrağına sarılı tabutu üzerine Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor’da giydiği formasının da bırakıldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber