Trabzon sahilindeki kötü koku isyan ettirdi

Trabzon sahilindeki kötü koku vatandaşları isyan ettirdi.

Trabzon sahilindeki kötü koku isyan ettirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Ünsal Demir, Beşirli sahilinde gelen kötü kokulara dikkat çekti.

Demir, Beşirli Mahallesi sakinleri evlerini havalandırmak için pencerelerini açamaz hale gelmişlerdir  diyen Ünsal Demir, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı’nı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu sabah yürüyüşüne bisiklet sürmeye ve çay içmeye davet ediyoruz. Denizimizden gelen büyük nimet balık sahilde ki koku içinde insanların lezzetle yiyecekleri gıda olmaktan çıkmıştır” dedi.

Trabzon’un Beşirli Mahallesi sahilinden gelen kötü kokular vatandaşları isyan ettirdi.

CHP Trabzon Gençlik Kolları ve CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ve yönetim kurulu üyeleri Beşirli sahiline giderek bir basın açıklamasında bulundular. 

Buradaki içler acısı durumu dile getirmek için buradayız diyen CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Ünsal Demir, “Trabzon’un en güzel semtlerinden Beşirli sahilindeyiz. Bu alana Gülcemal Projesi bahane edilerek dolgu yapılıyor. Uzmanlar, dolgu kriterlere uygun değil çağrılarına kulak asılmadı. Trabzon’daki AKP belediyeciliği gibi dolgu alanı da çöktü. Derin deşarj sisteminin bakımsızlık ve kotu nedeniyle akışın süreksizliği tüm sahil şeridini kokuya boğmuştur. Mevcut durum Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun dediği turizm ve rüya kent söylemleri ile örtüşmemektedir.  Beşirli Mahallesi sakinleri evlerini havalandırmak için pencerelerini açamaz hale gelmişlerdir. Ayrıca Trabzon halkı sabah yürüyüşleri için bu kötü lağım kokusundan dolayı bu alanı kullanamaz hale gelmiştir. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na buradan soruyoruz. Bu kokular rüya kente sıkılmış kurşun mudur? Kendilerini sabah yürüyüşüne bisiklet sürmeye ve çay içmeye davet ediyoruz. Denizimizden gelen büyük nimet balık sahilde ki koku içinde insanların lezzetle yiyecekleri gıda olmaktan çıkmıştır” diye konuştu.

Trabzon sahilindeki kötü koku isyan ettirdi

Trabzon sahilindeki kötü koku isyan ettirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber