Trabzon pandemide yerinde sayıyor

Türkiye pandemi konusunda başarılı olurken, Trabzon yerinde sayıyor.

Trabzon pandemide yerinde sayıyor

Trabzon Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Emre Katipoğlu pandemide Trabzon ilindeki vaka sayılarının Türkiye’de birinci olmasından dolayı çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Başkan Emre Katipoğlu; “Sağlık alanında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin başarılı çalışmaları diğer dünya Ülkeleri arasında gıpta ile takdir edilirken malesef Trabzon İlinde Pandemi konusunda vaka sayılarında iniş yerine artış olmasına vicdanlarımızı sızlatıyor” dedi. 

Başkan Emre Katipoğlu şunları söyledi;

“Ülke genelinde diğer illerde başta Mülki amirlerin ve Sağlık müdürlüklerin başarılı çalışmaları ile vaka sayılarının kontrol altına alınarak inişte olduğunu ama malesef Trabzon ilinde takip ettiğimiz kadarıyla vaka sayılarının yüksek oluşu adından Türkiye’de en çok vaka olan il olarak söz ettirmesinden bir Trabzonlu olarak çok üzüntü duymaktayım. 

Kalabalık ortamda İl kongresinin yapılması, Belediyenin Meclis toplantılarını kalabalık ortamda yapması, Hamamizade Kültür Merkezinde Belediyeler Birliği gibi değişik toplantıların yapılması ve üstelik fotoğraflarda gördüğümüz kadarıyla maskesiz ortamda yüzlerce kişiyle Uluslararası maratonun düzenlenmesi vakaların azalmasını asla sağlamaz aksine artırır. 

Tüm bu yapılan toplantılar, etkinliklerde, maratonda önlemler alınamadığı Trabzon ilinde tüm Trabzonlu vatandaşlar tarafından malesef üzüntüyle izlenmektedir. Vatandaşlara örnek olacak bürokratların yaptığı bu yanlış uygulamalar malesef vatandaşlara ceza olarak uygulanması üzücü bir durumdur. 

Eğer Trabzon İlinde vaka sayılarında başarılı olmak istiyorsak; Trabzon Mülki amiri Sayın Vali başta olmak üzere İl Sağlık Müdürü ve Belediyeler daha titiz çalışmalıdır. Kaldı ki tüm bu yapılan başarısız çalışmaları görmezden gelen, Trabzon İlinde ikamet eden, çalışan Görsel ve yazılı basında Pandemi konusunda sürekli görüşlerini anlatan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü Bey’e de şaşırmamak mümkün değil.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber