Trabzon-Muş kardeşliği

Muş'tan Trabzon'a kardeşlik ziyareti.

Trabzon-Muş kardeşliği

Trabzon'da Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç’i ziyaret eden Muş Hasköy Düzkışla Belediye Başkanı Hüseyin Kasak Ortahisar ile kardeş belediye olmak istediklerini dile getirdi.

KARDEŞ BELEDİYE OLMAK İSTİYORUZ

Muş Hasköy Düzkışla Belediye Başkanı Hüseyin Kasak ile birlikte Muş Trabzonspor Taraftarlar Derneği başkanı aynı zamanda Dağdibi köyü Muhtarı Kadri Coşkun, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret ederek Muş-Trabzon kardeşlik projelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Düzkışla Belediye Başkanı Hüseyin Kasak başarılı çalışmaları ile halkın takdirini toplayan Trabzon Ortahisar Belediyesi ile kardeş şehir olmak istediklerini vurguladı.

GÖNÜL PROJELERİNE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Ahmet Metin Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Muş ve Trabzon’u birlikte buluşturacak, bir çok gönül projesine imza atacağız. Karadeniz Bölgesi ile Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde Kardeş şehirler ve gönül köprüleri projelerinde Ortahisar Belediyesi olarak yerimizi aldık. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine yönelik bu tür anlamlı projelerde gücümüz ölçüsünde yer almaya devam edeceğiz. Bu projede emeği geçenleri yürekten kutluyorum” dedi.

Muş Trabzonspor Taraftarlar Derneği  Kadri Coşkun’da ilgi ve desteklerinden dolayı  başkan Ahmet Metin Genç ile birlikte kardeş şehirler projelerinin koordinatörlüğünü yapan Ahmet Külekçi’ye teşekkür etti.

Trabzon-Muş kardeşliği

Trabzon-Muş kardeşliği

Trabzon-Muş kardeşliği

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler