Trabzon milletvekilleri mazbatalarını aldı

Trabzon Milletvekilleri İl Seçim Kurulu'nda mazbatalarını aldı.

Trabzon milletvekilleri mazbatalarını aldı

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri sonrasında Trabzon Milletvekilleri mazbatalarını aldı.

Trabzon Adliyesinde bulunan İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törene AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet metin Genç  ve partililer katıldı.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Haber61’e yaptığı açıklamada “Bizde iktidar olarak hep beraber çalışarak Trabzon’a gerekli hizmetleri alacağız. Onlar muhalefet görevini yapacak.” dedi.

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Haber61’e yaptığı açıklamada “eşit şartlarda geçmedi. Adaletli bir yarış olmadı. Türkiye barışa adalete kavuşacak kadar devam edecek. Bir milletvekili çıkardık ama ittifak olarak iki milletvekili çıkardık. Biz Trabzon halkına güveniyoruz. Atatürk’ün çizgisinde yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Trabzon milletvekilleri mazbatalarını aldı

İLK OLARAK HÜSEYİN ÖRS MAZBATASINI ALDI

Mazbatasını alan İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, “Teşekkür ediyorum. Allah Türkiye’ye Trabzon’a güzel işler yapmayı nasip eder. Söz veriyorum hepinize layık olacağım” dedi.

Trabzon milletvekilleri mazbatalarını aldı

AHMET KAYA MAZBATASINI ALDI

İkinci olarak mazbatasını alan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “bu şehrin bir evladı olarak parlamentoda hepinizin sözcüsü olacağım” şeklinde konuştu.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Haber61’e yaptığı açıklamada “Belki de yapılan seçimler içerisinde huzuru ve sakin geçen bir seçimdi. Ülkemize milletimize hayırlı olsun. Arkadaşlarımızın hepsi Trabzon’un evladı. El ele kol kola verip Trabzon’a hayırlı hizmet etmeleriniz temenni ediyoruz. Vatandaşımızın takdiri. Trabzon’un için en iyisini yapmak için gayret göstereceklerdir” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar Haber61’e açıklamalarda bulunarak, “Heyecanlı değilim ama Türkiye için umutluyum. Trabzon’a hizmet edeceğim için mutluyum. Bu benim 3. Kez mazbata alışım. İnşallah güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Trabzon açısından değerlendirildiğinde Ahmet Bey ve Hüseyin Bey ikisi de çok iyi arkadaşım. Muhalefetin gerçekçi ve donanımlı eleştirilerini kabul ederiz. Belki de aynı görüşlerle Milletimize hizmet etmeye adayız. Bu coğrafyadaki huzursuzluklarda muhalefetin bizim yanımızda durmasını arzu ederiz. Biz top yekûn 6 milletvekili ile birlikte hareket edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

Trabzon milletvekilleri mazbatalarını aldı

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ MAZBATA ALDI

İlk olarak mazbatasını alan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “24 Haziran seçimlerinin ülkemize milletimizi hayırlı olmasını diliyoruz. Milletimiz sandıkta kararını vermiştir. Bu karar doğrultusunda Milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz Ülkemizin huzurlun olması için Trabzon’a verdiğimiz sözleri tutmak için daha çok gayret edeceğiz” dedi.

İkinci olarak mazbatasını alan AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, “3. Kez mazbatayı Trabzon’dan almış bulunmaktayım. Milletimiz ülkemiz bayrağımız için savaşarak bugünlere geldik. Trabzon’un mayasını 6 milletvekili olarak TBMM’de yansıtmaya çalışacağız. Bu önemli görevde Allah’ın yardımı ve sizlerin desteğini arzu etmekteyiz” dedi.

Daha sonra mazbatasını alan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Bizler ağır sorumluluğunu ve yükümüzün ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Milletimizin ne istediğini bilen evlatlarınız olarak gece gündüz çalışarak Trabzon’un hak ettiği hizmetleri Trabzon’umuza getireceğimize. Aynı zamanda Ülkemiz için bayrağımız için çalışacağımıza söz veriyorum. Seçilen bütün arkadaşlarımızı iktidarı ve muhalefeti ile bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Son olarak mazbatasını alan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Doğu Karadeniz’den seçilen tek kadın Milletvekili olarak sorumluluğumuzun ne kadar fazla olduğunun bilincinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Koltuğundan güç alan değil güç veren bütün milletvekillerimizle birlikte bir ve beraber hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah güzel işlere devam edeceğiz. Bir ve beraber olacağız. Önümüzdeki 5 yıllık süreç Trabzon’umuza ve Türkiye’mize gözümüzün içine bakan mazlum coğrafyamıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Haber61’e açıklamalarda bulunarak, “çok güzel bir seçim ortamı oldu. Güzel bir seçimin olması önemliydi. Katılımda çok iyiydi. Hayırlı uğurlu olsun. Biz 4 milşlet6vekili kazandık. Diğer siyasi partilerin milletvekillerini de tebrik ediyoruz. Trabzon Vakti diyorum” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Selçuk Çebi Haber61’e yaptığı açıklamada “Başta Trabzon’umuza hayırlı olsun. Çok zaman var kısmet. Bu zamana kadar aldığımız şampiyonluklarda gönüllerin şampiyonu denildi. Bu seçimlerde gönüllerin vekili teveccühünde bulunmaları bizim için ayrı bir mutluluktu. Takdiri yukarısı veriliyor. Görev verilirse elimizden geleni yaparız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler