Trabzon Milletvekilinin uçak çilesi

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, sis yüzünden bir türlü Trabzon’a gelemedi.

Trabzon Milletvekilinin uçak çilesi

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, sis yüzünden bir türlü Trabzon’a gelemedi.

 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Ankara’da 4 kez bilet alarak Trabzon’a gelmek için Esenboğa Havalimanı’na giden Köseoğlu, uçuşların iptal edilmesi üzerine geri dönmek zorunda kaldı. Trabzon’da dün geceden beri etkili olan sis nedeniyle havayolu ulaşımı da büyük oranda etkiledi. Türk Hava Yolları’nın ve diğer özel havayolu şirketlerinin Trabzon’a yapacağı çok sayıda uçuş ertelenirken, bundan en fazla etkilenen isimlerden biri de AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu oldu. Dün geceden beri Trabzon’a gelmek için 4 defa bilet alan ve 4 defa Ankara Esenboğa Havalimanı’na giden Köseoğlu, uçuşların iptal olması nedeniyle elindeki bagajıyla geri dönmek durumunda kaldı.
 
Trabzon’da özellikle 6 Mayıs Cumartesi günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla yapılacak olan Turizm Sezonu Açılış Törenine katılmak için yoğun çaba sarf eden Köseoğlu, sonunda Trabzon’a gelmekten vazgeçerek Ankara’da kalmaya karar verdi. Milletvekili Köseoğlu, “Dün gece 23.40 uçuşuna bilet aldık, iptal oldu. Bekledik gece 03.00’da eve döndük. Sabah 08.15’e bilet aldık, havalimanına gidiyorduk ki yine iptal oldu, geri döndük. Bugün de 19.40 uçuşu ile 23.40 uçuşu da iptal oldu. Ordu’ya da günde bir sefer vardı. Sabah Ordu da iptal oldu. Yarın sabah gelecektik ona da bilet kalmadı. Ankara bizi bırakmıyor. Hayırlısı olur inşallah.” biçiminde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler