Trabzon Milletvekili Araklı için meclise önerge verecek!

Araklı ilçesinde sağanak yağışın ardından oluşan sel nedeniyle ilçede olağanüstü hal yaşanıyor. HES'in neden olduğu tahmin edilen sel faciasında 7 kişi hayatını kaybederken; çok sayıda ev de kullanılmaz hale geldi.

Trabzon Milletvekili Araklı için meclise önerge verecek!

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, sel felaketinin yaşandığı bölgeyi ziyaret edip incelemelerde bulundu. 

Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Örs, ardından arama- kurtarma çalışmaları hakkında görevlilerden bilgi aldı. 

Burada bir açıklama yapan Dr. Hüseyin Örs; "Çok acı bir tablo ile karşı karşıyayız. Binalar yerle bir olmuş. Hayatını kaybeden 7 vatandaşımız var. Bu vatandaşlarımiz arasında bölgede bulunan belediye çalışanları da mevcut. Kendilerine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Halen daha kayıp olan vatandaşlarımızın arama çalışmalarına da  devam ediliyor. Acının, felaketin siyaseti olmaz. Trabzon Milletvekili olarak yapmam gereken ne varsa, elimden geleni yapmaya hazırım. Burada arkadaşlar yoğun bir çalışma yürütüyor. Bundan sonra başka felaketlerin yaşanmaması için gerekli tedbirlerin acilen alınması gerekmektedir. Konuyu TBMM'ye taşıyacağım, Bölgemizde sel, heyelan vb. afetler öncesi alınması gereken tedbirler ile ilgili araştırma önergesi verecegim" dedi. 

Olay yeri incelemelerinin ardından Araklı Devlet Hastanesinde sel felaketinde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyen İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, sonrasında ilçe kaymakamlığı kriz masasından çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler