Trabzon merkezli FETÖ operasyonları - 25 gözaltı

Trabzon Merkezli 8 ilde ve yine Trabzon merkezli 2 ilde yapılan FETÖ operasyonlarında 25 kişi gözaltına alındı.

Trabzon merkezli FETÖ operasyonları - 25 gözaltı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Merkezli 8 ilde ve yine Trabzon merkezli 2 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı FETÖ operasyonlarında 25 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ PDY terör örgütüne yönelik yürütülen çalışmalarda ankesörlü telefonları kullanarak ardışık arama yöntemiyle haberleştikleri tespit edilen şahıslara yönelik Trabzon merkezli

Trabzon, İstanbul, Ankara, Çorum, Hakkâri, Burdur, Diyarbakır ve Malatya olmak üzere 8 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı.

Yapılan operasyonda 1 aktif görevli Yarbay, 1 aktif görevli Üsteğmen, 4 aktif görevli, 1 ihraç, 1 istifa olmak üzere (6) Astsubay, 1 aktif görevli Uzman Çavuş, 1 aktif görevli Sivil Memur ve 3 ihraç Askeri Okul Öğrencisi olmak üzere, toplam 13 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınarak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahıslar hakkında işlem başlatıldı.

BYLOCK KULLANICILARI YAKALANDI

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Trabzon ve İstanbul’da FETÖ /PDY Haberleşme programı Bylock’u kullandığı tespit edilen kişilere operasyon yapıldı.

Yapılan operasyonda aralarında aktif olarak görev yapan hemşire ve avukat olup aynı zamanda KTÜ’de öğretim görevlisi olan, ayrıca özel sektör çalışanı, ev hanımı, ihraç öğretmen, şirket yöneticilerinin de bulunduğu 5 bayan, 7 erkek olmak üzere toplam 12 şahıs gözaltına alındı.

Şahıslar hakkında işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber