Trabzon merkezli dev FETÖ operasyonu

Aralarında yurt dışında askeri Ataşe’nin de olduğu 20 kişi gözaltında.

Trabzon merkezli dev FETÖ operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Merkezli 15 İlde FETÖ operasyonu yapıldı.

Edinilne bilgiye göre FETÖ/ PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik sürdürülen, İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü içerisinde ankesörlü telefonları kullanarak ardışık arama yöntemiyle haberleştikleri tespit edilen, çoğunluğunun aktif muvazzaf olduğu, aralarında emekli askeri personel ve mahrem imamlarında bulunduğu, Trabzon merkezli toplam 15 ilde (İstanbul, Kırklareli, İzmir, Kırıkkale, Muğla, Mersin, Ankara, Tunceli, Kocaeli, Çanakkale, Tokat, Batman, Van, Konya)  yürütülen eş zamanlı operasyonlar yapıldı.

Yapılan operasyonlarda Aralarında yurt dışında askeri Ataşe ve Askerlik Şubesi Başkanlığı da yapan şahısların da bulunduğu, 3 Albay, 1 Yarbay, 1 Yüzbaşı, 9 Astsubay, 1 Doktor, 1 İhraç Akademisyen ve 4 emekli rütbeli asker olmak üzere toplam 20 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne geti,rilen şahısların işlemleri sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler