Trabzon merkezli 10 ilde operasyon

Trabzon merkezli operasyon gerçekleştirildi.

Trabzon merkezli 10 ilde operasyon
Haber61 - Haber Servisi - Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri; sahur vaktinde düzenlemiş olduğu operasyonda 76 adrese baskın düzenledi.

FETHÖ/PDY karşın yürütülen operasyonlarda Trabzon merkezli Ankara, İzmir ve İstanbul başta olmak üzere 10 ilde çok sayıda gözaltı yapıldı. Gözaltına alınan kişiler Trabzon İl Emniyet Müdürülüğü KOM şubesine sevk edildi. İl dışında gözaltına alınanlar ise; gün içerisinde uçak ile Trabzon'a getirileceği öğrenildi.

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; gözaltına alınan kişilerin, 'örgüte finansal destek sağlamak, yeni eleman kazandırmak' gibi suçları işledikleri iddiası ile soruşturma açıldı. Emniyette ki, ifadelerinin ardından şüphelilerin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber