Trabzon Maçka'da ölüm teğet geçti

Maçka'da seslerı duyarak çıktı ölüm teğet geçti.

Trabzon Maçka'da ölüm teğet geçti

Trabzon’ un Maçka İlçesi'nde 3 polis memurunun şehit düştüğü, 4’ü polis memuru 5 kişinin de yaralandığı teröristlerin silahlı saldırısında 2 kişinin de kurşunlardan son anda kurtulduğu ortaya çıktı.

Çatışma sırasında çevreden geçerken, kurşunların isabet ettiği kuyumcunun kırılan cam parçaları, 28 yaşındaki Duygu Şeker'in koluna ve boynuna isabet ederek yaralanmasına neden oldu. Aynı işyerinin güvenlik kameraları, iş yeri önünden geçen eczacı Asiye Yavuzakın ile sokakta koşan bir kişinin de kurşunlardan son anda kurtulduğunu görüntüledi.

Çevrenden gelen silah sesleri üzerine ne olduğunu merak ederek eczaneden çıkan, ardından da tekrar eczanesine dönen Yavuzakın’ın, kuyumcu dükkanının camına isabet eden mermilerden birinden, refleksle başını eğmesi ile kurtulduğu görüntülere yansıdı. Koşarak geçen bir gencin de son anda kurtulduğu kamera tarafından kaydedildi.

YARIM DAKİKA İLE KURTULMUŞ

Yaşadıklarını anlatan kuyumcu Ali Osman Aydın, iş yerini açtıktan kısa süre sonra silahlı çatışmanın başladığını söyledi. Kamera görüntülerini izleyen Aydın, "Sabah dükkanı açtıktan sonra aracımı park ettim. Yarım dakika önce burada olsaydım muhtemelen dükkânın önünde mermilere hedef olacaktım. Duygu Şeker cam parçaları ile yaralandı. Diğer tarafa yönelen eczacı arkadaş da başını eğerek diğer mermiden şans eseri kurtuldu. Görüntülere baktığımızda koşarak geçen ikinci bir genç arkadaşın da mermiden kurtulduğunu gördük" dedi.

BOYUMUN KISA OLDUĞU İÇİN KURTULDUM

Mermilerin hedefi olmakta son anda kurtulan eczacı Asiye Yavuzakın da güvenlik kamera görüntülerini izlerken yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Çok da bir şey anlamadık. Bize kaçın dediler, ne olduysa kaçarken oldu. Ne olduğunu anlamadan kurşundan kurtarmışız. İster istemez bir panik ve korku yaşadık. Kolay değil. Boyum kısa olduğu için kurtuldum."





HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber