Trabzon Maçka'da Genç kız polisi görünce: Duygu dolu anlar

Maçka'da genç bir kız polis görünce sarıldı ve hıçkırıklara boğuldu.

Trabzon Maçka'da Genç kız polisi görünce: Duygu dolu anlar

Trabzon'un Maçka ilçesinde 3 polisi şehit eden, 4'ü polis 5 kişiyi de yaralandığı olayda yaşananlardan etkilenen genç kız polise sarılarak ağladı. 

Önceki Trabzon'un Maçka ilçesinde 3 polisi şehit eden, 4'ü polis 5 kişiyi de yaralayan terörist grubun kaçtığı dağlık ve ormanlık alan Jandarma ve Polis Özel Harekat Timleri tarafından arama çalışmaları sürerken, Kocaeli'nin Gebze İlçesi'den yaşayan 13 yaşındaki Kübra Köseoğlu, geldiği Maçka İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki polise sarılarak ağladı. Vatandaşların önünde yaşanan bu gelişme duygular anların yaşanmasına neden oldu. 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ/PDY) darbe girişiminde asker ile vatandaşların karşı karşıya gelmesinden etkilenen ve önceki günde Trabzon'un Maçka ilçesinde yaşanan terör olayıyla sarsılan Kübra İsaoğlu, polise sarılarak içini döktü. 

Son günlerde yaşanan olaylardan etkilenen genç kız Kübra Köseoğlu , askerleri ve polisleri gördüğünde çok duygulandığını belirterek, "Şehit olan askerimiz ve  polisimizinde benim yaşamdakı çocukları vardır. Onların çocukları aklıma geldi ... Şehit olan polislerimizin çocukları şuan ne haldedir acaba ? Kocaeli Gebze'de oturuyoruz.Aslen Maçkalıyız ve gezmek için geldiğimiz Maçka'da terörristlerin saldırısına şahit oldum. Çatışmanın olduğu o yere gittim. Oldukça etkilendim ve çok korktum. Buraya gelip emniyet güçlerimizle birlikte olmak istedim. Teyzemin arkadaşı burada polis onu görünce birden duygulandım. İnşallah böyle hadiseleri bir daha görmeyiz. Bizim için çok zor günler bunlar. İnşallah psikolojimiz daha fazla bozulmaz. Bir daha böyle şeyler yaşamayız. " dedi. 







HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler