Trabzon Kuzey Afrika'ya Avrupa'ya ve Uzakdoğu'ya açılıyor!

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon'un tanıtımına devam edilmesi gerektiğini söyledi.

Trabzon Kuzey Afrika'ya Avrupa'ya ve Uzakdoğu'ya açılıyor!
 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, tanıtım çalışmalarında bir bölgeye bağlı kalmamak gerektiğini belirterek, “Hedef alanımızı genişletmeliyiz. Bu nedenle turizm sezonu öncesinde Körfez ülkelerinden Kuzey Afrika’ya, Avrupa’dan Uzakdoğu’ya kadar birçok ülkede tanıtım faaliyetimiz olacak” dedi.
 
“TANITIMI BIRAKMAMALIYIZ”
 
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon için en önemli konulardan birinin turizmin gelişmesi ve sürdürülebilir hale getirilmesi olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
 
“Tanıtım faaliyetlerini birkaç yıl yaptık, artık Trabzon’u yeterli şekilde tanıttık’ dememeliyiz. Tüm iller ve ülkeler turizmden daha fazla pay almak için sürekli tanıtımlar yapıyor. Biz de tanıtımı bırakmamalıyız. Şehir olarak bu tür etkinliklerde olmamız gerekiyor.”
 
“HEDEF ALANIMIZI GENİŞLETMELİYİZ”
 
Başkan Hacısalihoğlu, bugüne kadar şehir olarak yapılan tanıtım faaliyetlerinde bazı ülkelerin hedef olarak seçildiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Zaman içinde bazı ülkelerde yaşanan sorunlar bizi de etkiliyor. Bundan kurtulmak için hedef alanımızı daha fazla genişletmeliyiz. Bu nedenle daha farklı ülkelerde tanıtım çalışmalarımız olacak. Bunları takvime bağlıyoruz. Bu hedef ülkelere işadamlarımızla beraber gitme arzusundayız. Fuarlarda meclis üyelerimiz ve işadamlarımız çalışmaların içinde olmalı. Sadece turizm değil sektör fuarları da bunlara dahildir. İşadamlarımız bölgemizi anlatacak ki ticaretimiz ve ekonomimiz ona göre gelişsin.”

 
“TANITIMLAR TAHRAN VE CİDDE İLE BAŞLAYACAK”
 
Hacısalihoğlu, 23-26 Ocak arasında Tahran fuarıyla başlayacak tanıtım çalışmalarının Şubat’ta Cidde fuarıyla süreceğini vurgulayarak, “Bu iki fuara da geçen yıl katılmıştık. Afrika’nın kuzeyindeki ülkeler, Hindistan, doğuda Çin ve Japonya programlarımızda var. Avrupa Birliği ülkelerinde de hedeflerimiz var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler