Trabzon kış ayında elektrik sorunu yaşanmayacak

ÇEDAŞ Müdürü Atmaca, Trabzon'un kış aylarında elektrik sorunu yaşamayacağını söyledi.

Trabzon kış ayında elektrik sorunu yaşanmayacak
Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürü Ahmet Atmaca ile şirket müdürü Mehmet Aydın, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti. Başkan Genç ile bir süre görüşen Ahmet Atmaca ve Mehmet Aydın, Ortahisar'da yaşanan elektrik sıkıntıları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ortahisar Belediyesi'nin, Çoruh EDAŞ yetkilileri ve ilçedeki muhtarlar arasında elektrikle ilgili sorunların çözülmesi amacıyla birçok kez toplantı düzenlediğini belirten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, bundan sonra da ortaya çıkacak ihtiyaçlar ve gereklilikler neticesinde toplantılar düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

KIŞ AYI SORUNSUZ GEÇECEK

Çoruh EDAŞ İl Müdürü Ahmet Atmaca 2017 yılında yapacakları yatırımlar ve projeler hakkında Başkan Genç'i bilgilendirdi.

2017 yılında bazı mahallelerde, özellikle de yüksek mahallelerde eskiyen enerji iletim hatlarının yenileneceğini, trafo merkezlerinin son teknolojiyle donatılacağını belirten Atmaca, "Yüksek mahallelerimizde özellikle kış aylarında kar yağışlarından dolayı elektrik kesintileri çok yoğun yaşanıyor. Bu hatların tekrardan elden geçirilip yenilenmesi, güçlendirilmesi elektrikle ilgili sıkıntıların giderilmesi açısından önem taşıyor. Zaten hangi mahallemizde ne sorun yaşanıyor ne tür problemlerle karşılaşılıyor, bütün bunları daha önceki toplantılarımızda ortaya konmuştu. Şimdi bunları düzeltilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımız neticesinde kış aylarının daha sorunsuz bir şekilde geçireceğimizi söyleyebilirim. Muhtarlarımız da enerji ile ilgili sıkıntılarını içeren dosyaları şirketimize iletmişti." diye konuştu.


 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler