Trabzon Kamu Sen'den Kudüs tepkisi: ABD kaybedecek

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu ( KAMUSEN) Trabzon şubesi, ABD'nin Kudüs kararını kınadıklarını açıkladı.

Trabzon Kamu Sen'den Kudüs tepkisi: ABD kaybedecek

Haber61 / Haber Merkezi

Türkiye Kamu Sen Trabzon şubesi,  Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde (TGC) düzenlediği basın açıklamasıyla, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ün İsrail'in başkenti ilan etmesine tepki gösterdi.

Kamu Sen Trabzon Şube Başkanı Coşkun Dilber, Kudüs kararının yüzyıllardır bölgeyi kan gölüne çeviren İslam düşmanı, emperyalist anlayışın bir ürünü olduğunu belirterek şunları söyledi: "ABD'nin bu hamlesi, uluslararası hukukta yeri olmayan bir işgal ve soykırımı meşru hale getirme girişimi olarak görülmektedir. Bu karar bütün dünyada var olan gerginlikleri bir kademe daha yukarı çıkaracak, akla ve mantığa uygun olmayan bir adım olmuştur. " 

Hükümetin ABD'nin kararını tanımamasını desteklediklerini de açıklayan Coşkun Dilber, "ABD, bu kararla zulme işgale ve İslam'a karşı haksızın yanında alenen yer alan ABD, dünyada yalnız kalmaya mahkum olacaktır. Daha fazla silah satmak, daha fazla petrol elde etmek, daha fazla para kazanmak uğruna tüm dünyayı ateşe vermeyi göze alan bu azgın anlayış, insanlığın sağduyusu karşısında pes edecek, zalimler eninde sonunda kaybedecek, insanlık mutlaka kazanacaktır" dedi. 

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu ( KAMUSEN) Trabzon şubesi,  ABD'nin Kudüs kararını kınadıklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber