Trabzon iş dünyasından Barış Pınarı Harekatı'na destek

Trabzon'da 24 oda ve borsa temsilcisi Barış Pınarı operasyonuna destek verdi.

Trabzon iş dünyasından Barış Pınarı Harekatı'na destek

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Barış Pınarı hareketına destek vermek amacıyla iş dünyası temsilcileri ile birlikte, Türkiye’deki tüm oda ve borsalar ile eş zamanlı olarak basın açıklaması yaptı.

Basın Toplantısına Trabzon Ticaret Ve Sanayi Odası, Trabzon Ticaret Borsası, Of Tıcaret Ve Sanayi Odası, Trabzon Barosu, Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Hak-İş) Trabzon İl Başkanlığı, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Trabzon Temsilciliği, Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi, Trabzon Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Trabzon Temsilciliği, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (Tısk) Trabzon Temsilciliği, ,Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Kamu-Sen) Trabzon İl Temsilciliği, Trabzon Ziraat Odası, Trabzon Sanayici İşadamları Derneği, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (Müsiad), Tümsiad Trabzon Şubesi, Askon Trabzon Şubesi, Tummob Trabzon Şubesi, Türsab Trabzon, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Trabzon Teknokent Arsın Organize Sanayi Bölgesi, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi, Akçaabat Şinik Organize Sanayi Bölgesi, Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi temsilcileri katıldı.

Yapılan ortak bildiride Türkiye’nin sınırlarının güvenliğini sağlamak ve Terör koridorunu ortadan kaldırmak için düzenlenen Barış Koridoru harekatı kararını desteklediklerini ve arkasında olduklarını belirttiler.

Türkiye’nin Uluslararası hukuktan doğan haklarını kullandığı belirtilirken, Türkiye ve Türk ekonomisine yöneltilen tehditlere Türk Milleti, İş Dünyası ve Sivil Toplu bir ve beraber olarak en güzel cevabı verecektir ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber