Trabzon İnsan kaynakları fuarına yoğun ilgi

Trabzon'daki İnsan kaynakları Fuarına, 90 kurumsal firma, 2 bin 500 açık iş ve staj talebiyle katılacak

Trabzon İnsan kaynakları fuarına yoğun ilgi

Trabzon'da düzenlenecek İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'na 90 kurumsal firmanın, 2 bin 500 açık iş ve staj talebiyle katılacağı bildirildi.

 
Karadeniz Teknik Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünün organizasyonunda, üniversite ve ilgili diğer kurum ve kuruluşların katılımıyla, "6. Trabzon İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı"nın gerçekleştirileceği belirtildi.
 
30-31 Mart tarihlerinde yapılacak etkinlikle, iş gücü arzı ve talebinin bir araya getirilerek, mesleki eğitim, istihdam, girişimcilik ve insan kaynakları konularında taraflar arasındaki iş birliğinin kalıcı ve kurumsal hale getirilmesinin amaçlandığı ifade edildi.
 
Organizasyonla, nitelikli gençlere iş gücü piyasasıyla ilgili bilgileri aktarmak, gençleri mezun olduktan sonra çalışma hayatına hazırlamak, çalışabilecekleri iş yerleri, staj, yarı zamanlı çalışma ve mezuniyet sonrası istihdam imkanları hakkında bilgilendirmenin hedeflendiği belirtilerek, "İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'na 90 kurumsal firma, 2 bin 500 açık iş ve staj talebiyle katılacak. Bu firmalarda işe girmek isteyen ya da staj yapmak isteyen gençler, öğrenciler, fuar alanında 2 gün boyuncu firmaların insan kaynakları uzmanlarıyla doğrudan görüşme imkanına sahip olacaklar." ifadesi kullanıldı.
 
Fuarın ilk gününde "Bilişim ve Girişimcilik" konulu bir panel düzenleneceği, ikinci gün de Ahmet Şerif İzgören'in 'At Şu Adımı' konulu sunum yapacağı kaydedildi.
 
Fuarın ilk günü ayrıca 12.00-14.00 saatleri arasında Trabzonsporlu oyuncuların fuar alanında imza günü düzenleyecekleri bildirildi.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler