Trabzon İl Nüfus Müdürlüğü’nden önemli uyarı

Trabzon İl Nüfus müdürlüğü ad ve Soyadı değişikliği ile ilgili önemli bir uyarı yaptı.

Trabzon İl Nüfus Müdürlüğü’nden önemli uyarı

Haber61 – Haber Servisi - Nüfus Hizmetleri Kanunu'nda yapılan düzenleme kapsamında mahkeme kararı aranmaksızın Ad ve Soyad değişikliği yapılması işlemleri için son tarih yaklaşıyor.

Bugüne kadar birçok kişinin yararlandığı bu düzenleme ile ilgili olarak Trabzon İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ertuğrul Atalı’dan önemli bir uyarı geldi.

Atalı, Ad ve soyadlarında düzeltme yapmak isteyen kişilerin 3 Kasım 2019 mesai bitimine kadar yerleşim yerlerinin bulunduğu nüfus müdürlüklerine müracaat edebileceklerini söyledi.

Atalı açıklamasında “Ad ve soyadı değişikliğine ilişkin müracaatlar 3 Kasım 2019 mesai bitimine kadar yerleşim yerinin bulunduğu nüfus müdürlüklerimize yapılabilecektir. Yanlış yazımların mahkeme kararı olmaksızın İdare Kurulu’nun kararı ile düzeltilmesi işlemlerine ilişkin son başvuru tarihi 03/11/2019 tarihidir.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber