Trabzon il jandarma geçit vermedi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Komutanlığı ekipleri; suçlulara göz açtırmıyor.

Trabzon il jandarma geçit vermedi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Komutanlığı ekipleri; suçlulara göz açtırmıyor. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Jandarma ekipleri; Akçaabat, Of, Sürmene ve Ortahisar ilçelerinde düzenlemiş olduğu başarılı operasyonlarda 100 ecstasy hap 40 adet Afyon sakızı, 4 Bin paket sigara, 75 şişe kaçak içki ve 6 tabanca ele geçirdi.

Yasa dışı malzemelerin sahipleri olduğu öne sürülen S.K, L.R, M.N, R.S ve T.S, gözaltına alınarak İl jandarma komutanlığına sevk edildi. S.K’ya ait olduğu belirlenen tabancaların ise zulası jandarma ekiplerini de şok etti. Kullandığı aracın direksiyon kutusu içerisine koyduğu tabancaları jandarma ekipleri kısa sürede yakaladı.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber