Trabzon için trafik kazası sayıları açıklandı! Bölgenin zirvesinde!

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı Mart ayına ilişkin kaza verilerini açıkladı.

Trabzon için trafik kazası sayıları açıklandı! Bölgenin zirvesinde!

Doğu Karadeniz kentlerinden en fazla kaza Trabzon’da yaşandı.

Trabzon’da 99 ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana gelirken, maddi hasar oluşan trafik kazası sayısı ise 175 oldu. Can kaybı yaşanmadığı kentte 131 kişi yaralandı.

2022 yılının geneline bakıldığında ise Trabzon’da 304 ölüm ve yaralamalı kaza meydana gelirken, 503 maddi hasarlı kaza meydana geldi. Bu kazalarda 3 kişi hayatını kaybederken 438 kişi yaralandı.

Doğu Karadeniz bölgesindeki illerde Mart ayı özelindeki verilere göre; Giresun’da ölümlü ve yaralanmalı 61, maddi hasarlı 123 kazada. Kazalarda can kaybı yaşanmazken, 88 kişi yaralandı. Rize’de ise ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası sayısı 58’de olurken, maddi hasarlı 79 kaza kayıtlara geçti.Kazalarda can kaybı yaşanmadı, 103 kişi yaralandı.

Gümüşhane ise ölümlü ve yaralanmalı kaza sayısı 13, maddi hasarlı kaza sayısı 32 oldu. 18 kişinin yaralandığı kazalarda.

TEK ÖLÜM ARTVİNDE

Artvin’de ölümlü ve yaralanmalı 22 kaza meydana gelirken, maddi hasar oluşan trafik kazası sayısı ise 41 oldu. Kazalarda bir kişi yaşamını yitirirken, 33 kişi de yaralı olarak kurtuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber