Trabzon için planlanan Güney Çevre Yolunun güzergahı belli oldu

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar Trabzon için planlanan Güney Çevre yolunun güzergahını Haber61’e açıkladı.

Trabzon için planlanan Güney Çevre Yolunun güzergahı belli oldu

Haber61 – Haber Servisi – AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon’da yapılması planlanan Güney Çevre Yolunun güzergahını Haber61’de açıkladı.

Haber61 TV’de Genel Yayın Yönetmeni Levent Ustabaşı’nın sorularını yanıtlayan Günnar, iptal edilen Akçaabat Sahil yolu projesine alternatif olarak düşünülen Güney Çevre Yolunun güzergahı ile ilgili detayları paylaştı.

Günnar, “Güney çevre yolunu etap etap yapılacak. O da çok zor bir iş. Akçaabat Darıca yada Salacık bölgesinden girilecek, Trabzon’da Uğurlu bölgesi yada Çömlekçi yada biraz daha ilerde bir etap oluşturulacak. Ya Uğurlu bölgesinden sahil yoluna bağlantı yapılacak. Kısa bir çevre yolu ile Akçaabat’ın şehir trafiği rahatlatılacak. Yada direkt olarak Şana Bölgesinden çıkacak bir yol. Bununla ilgili çalışmaları hızlandırmalıyız dedik. Bakan Bey kendisi de bu konu ile ilgili çalışacağını söyledi. Şimdi üzerinde çalışılıyor. Biz de yakın bir zamanda gideceğiz. Tekrar bu konuyu konuşacağız” ifadelerini kullandı.

Trabzon için planlanan Güney Çevre Yolunun güzergahı belli oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber