Trabzon için ezberleri bozacak bir rapor

"Spor Şehri Trabzon" raporu sporun tüm paydaşlarının katılacağı toplantı ile açıklanacak.

Trabzon için ezberleri bozacak bir rapor
Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün öncülüğünde ve sporun tüm paydaşlarının katılacağı, KTÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu tarafından yönetilen ve raporlanan beş oturumdan oluşan, "Spor Şehri Trabzon" raporu 23.11.2017 perşembe günü saat 16 00'da Gençlik Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenecek toplantıda paydaşlara açıklanacak.

Bir sorunun ilgili taraflarınca "Katılımcı teknikler" kullanılarak ele alınmasında kullanılan Tekniklerden biri olan çalıştay metedolojisi; "tarama toplantıları" şekliyle beş oturumda gerçekleştirildi. Şekil şartı yerine getirildi. Şimdi raporu açıklanacak. Açıklanacak raporla "Trabzon bir spor şehri olabilir mi? Böyle bir tasavvur Kamu, Özel ve STKlar tarafından ortak vizyona dönüştürülbllir mi? Spor Trabzon'da ekonomik kalkınmada kaldıraç etkisi yapabilir mi? Türkiye'ye bir model oluşturabilir miyiz? Bizim böyle bir talebimiz olursa, bunu kim nasıl hayata geçirebilir? Dünyada olup bitenler (big data) bizi ilgilendiriyor mu? Bunu kullanabilir miyiz?" sorularına cevap aranacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber