"Trabzon için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarız"

Trabzon'da Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Pehlivan, "Bu şehrin geleceği için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarız" dedi.

"Trabzon için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarız"

Trabzon Madeni Sanatkarlar Odası  Başkanı Mustafa Pehlivan, sanayi sitesini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Yerel yönetimlere seslenen Pehlivan, yerel yönetimlerin sanayi sitelerinin sorunlarına öncelik vermeleri gerektiğini belirtti.

Trabzon’da  pandemi  süresince esnafa destek sağlayan Madeni Sanatkarlar  Odası  Başkanı Mustafa Pehlivan, Valilik ve Belediyeden aldığı izinlerle, pandemi sürecinde esnafın işinin başında olmasını sağladı. 

Kış mevsiminin yaklaştığını vurgulayan Pehlivan, sanayi sitelerinin sıkıntılı altyapılarının düzeltilmesini ve temizlik çalışmlarının yapılmasını istedi. Yeni sanayi sitesi hizmete girene kadar halihazırda var olan yerlerin bakımlı olması gerektiğinin altını çizdi.

Trabzon'un bacasız fabrikalarının sanayi siteleri olduğunu söyleyen Pehlivan, şehrin böyle yerlere ihtiyacı olduğunu da ifade etti.

Mustafa Pehlivan konuşmasında "Biz sektör olarak bu şehrin geleceği için her daim elimizi değil bedenimizi taşın altına koymaya hazırız. Tüm siyasilerimizden devletimizden modern ve yeni bir sanayi sitesi yapımı için yanımızda olup 2023 hefine yakışır bir sanayi sitesi yapılmasına destek vermelidir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber