Trabzon Havalimanına ikinci pistte son durum! Bahar Ayvazoğlu Haber61’e açıkladı

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Trabzon Havalimanına yapılması planlanan 2. Pist çalışmalarındaki son durumu Haber61’e açıkladı.

Trabzon Havalimanına ikinci pistte son durum! Bahar Ayvazoğlu Haber61’e açıkladı

Trabzon Havalimanı pistinde dün gece saatlerinde çökme meydana gelmiş be uçuşlar bir süre ertelenmiş, yapılan çalışma ile 3,5 saat sonra uçuşlar yeniden başlamıştı.

Meydana gelen olayın yankıları sürerken, çökme olayı Trabzon Havalimanına 2. pistin yapılmasının ne kadar elzem olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 

Haber61 TV’de ekranlara gelen Atakan Kadıoğlu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Aleni Sorular’ programına konuk olan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Havalimanına yapılması planlanan ikinci pist çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 

“2. PİST 1-1,5 YIL İÇİNDE…”

Ayvazoğlu, “2. pist konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Ulaştırma Bakanımızla birlikte gündemi sürekli sıcak tutuyoruz. İnşallah önümüzdeki 1-1,5 yıl içerisinde hayata geçirilmesi noktasında ciddi adımlar atıyoruz” dedi. 

Haber61 - Haber Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler