Trabzon Havalimanı neden kapanıyor? Yine sebep pist mi?

Trabzon Havaalanının neden kapandığı konusunda açıklama yok.

Trabzon Havalimanı neden kapanıyor? Yine sebep pist mi?

Haber61 - Haber Servisi / Daha önce defalarca kapanan Trabzon Havalimanı tekrar kapatılarak 1 gün boyunca onarıma alınacak.

Trabzon’da havalimanı çilesi bitmiyor. Sürekli eksik bırakılan, sorunlarla boğuşan Trabzon Havalimanı bu kez 8 Ekim Cuma günü tam gün kapatılarak bakıma alınacak.

8 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek uçuşlar Ordu Giresun Havalimanı’na yönlendirilecek.

Konu ile alakalı habere buradan ulaşabilirsiniz…

Prof. Dr. Osman Bektaş, Haber61’de yayınladığı yazılarında Trabzon havalimanı ile alakalı tespitlerde bulunmuş ve yetkililere seslenmişti.

Prof. Dr. Osman Bektaş’ın yazısını okumak için tıklayın…

Prof. Dr. Bektaş daha önceki uyarılarını hatırlatarak “Trabzon Havalimanı neden kapandı?” sorusunu sorup herhangi bir resmi açıklama yapılmamasına dikkat çekti.

Beştaş “Trabzon Havalimanı neden kapandı? Resmi açıklama YOK! Uçuşların ertelenmesine neden olan muhtemel pist sorunudur. Pistdeki oturma, çatlama deformasyonları asfalt dökümü ile geçici olarak gideriliyor. Kalıcı çözüm asfaltın altındaki yumuşak killi zemini güçlendirmek ile olur.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler