"Trabzon Havalimanı artık ihtiyacı karşılamıyor"

TTSO) Meclis Üyesi Hamit İnan'dan Trabzon Havalimanı açıklaması

"Trabzon Havalimanı artık ihtiyacı karşılamıyor"

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Hamit İnan Trabzon Havalimanı’nın artık ihtiyacı karşılamadığını söyledi.

TTSO'nun otel, pansiyon, yurt ve danışmanlık firmalarını kapsayan turizm sektörü ağırlıklı 25'inci Meslek Komitesi'nden meclis üyesi olan Hamit İnan; Trabzon için en dinamik sektör konumundaki turizmin, pandemi döneminde de en sıkıntılı sektörlerden biri olduğunu vurguladı.

"HAVALİMANI ARTIK İHTİYACI KARŞILAMIYOR"

TTSO Meclis Üyesi Hamit İnan, turizmdeki talep artışını karşılamak için yapılacak çalışmaları sıralarken de şunları söyledi:

"Turizmdeki talep artışını karşılayacak havayolu ile ulaşım imkânlarının artırılması, yaşanan bazı sıkıntıların aşılması noktasında tüm kurum ve kuruluşlarımızın işbirliği içinde olması önemlidir. Çevremizdeki şehirler daha modern havalimanlarına sahip olmaya başlamışken, Trabzon Havalimanı'nda hem standartlar hem de pist ile ilgili sorunlar yaşanmaktadır. Trabzon'un da yeni bir havalimanına ihtiyaç duyduğu kamuoyunun takdiridir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber