Trabzon hastanelerini yönetenler değişti

Trabzon il Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mustafa Yılmaz'ın 3 başkanı ile 12 hastanenin başhekimleri belli oldu

Trabzon hastanelerini yönetenler değişti
Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Doç.Dr. Hülya Yılmaz atanırken, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne de Doç.Dr. İsmet Durmuş atandı.

Kurumdaki 4 başkanlıktan 3'üne ise Kemal Süleyman, Koksal Hamzaoğlu ve Yavuz Çakıroğlu atandı.

Sağlıktaki yeniden yapılanma ile Trabzon İl Sağlık Müdürü olarak atanan Prof.Dr. Mustafa Yılmaz'ın yanında görev alacak 4 birim başkanından 3'ü ve 12 hastanenin başhekimi belli oldu.

Yeni yöneticiler sözleşmelerini imzalarken bakanlığın onaylaması ile görevlerine başlayacaklar. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Doç.Dr. Hülya Yılmaz atanırken, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne de Doç.Dr. İsmet Durmuş yeniden atandı. Kurumdaki 4 başkanlıktan 3'üne ise Kemal Süleyman, Koksal Hamzaoğlu ve Yavuz Çakıroğlu atandı. Diğer hastanelerdeki başhekim görevlendirmeleri ise şöyle oluştu: Fatih Devlet Hastanesi'ne Op.Dr. İsmail Ulusal, Yavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne Uzm.Dr. Mehmet Alalı, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne Op.Dr. Alparslan Kapısız, Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne Uzm.Dr. Aydın Kant, Sürmene Devlet Hastanesi'ne Dr. Hakan Usta, Of Devlet Hastanesi'ne Op.Dr. Şaban Uysal, Tonya Devlet Hastanesi Dr. Murat Kadir Topçu, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne Dt. Mustafa Başkan, Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne Dr. Erhan Özdemir ve Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi'ne Dr. Osman Şener. (Günebakış)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber