Trabzon Günleri'nde ilk iki gün neler oldu?

Trabzon Günleri devam ediyor...

Trabzon Günleri'nde ilk iki gün neler oldu?

HABER61 - HABER SERVİSİ

Bu yıl Ankara Atatürk Merkezi'nde düzenlen Trabzon Günleri 18.04.2019 Perşembe (dün) dört bakanın katılımı ile resmen başladı. Önceki yıllara göre ziyaretçi sayısında artış gözlenirken, standlarda yöresel ürünlerle, halk oyunlarıyla birlikte adeta bir Trabzon fırtınası yaşandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Ankara Valisi Vasip Şahin, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank gibi birçok bakan, siyasetçi de Trabzon Günleri'nin açılışında yer aldı. Siyasetin yanında Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'da Trabzon Günleri'ni ziyarette bulunan isimlerden biri oldu ve Haber61 TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Haber61'in an be an canlı yayınlarla renkli görüntüleri aktardığı Trabzon Günleri'nde ilk gün Şalpazarı Horon Ekibi yöresel oyunlarla izleyenlere keyif verdi. Protokol konuşmalarının ardından açılı yapılırken, bakanlar, siyasetçiler standları tek tek gezdi. Saat 15:00'da Kuzeyin Uşakları halk oyunları gösterisi sunarken, saat 16:00'da Kemençe sanatçısı Necmi Öksüz, sahne aldı. Saat 17:00'da ki Bir Bavul Oyunu Tiyatro gösterisinin ardından Sinan Yılmaz sahne aldı ve adeta bir resital sundu.

İkinci günde (20.04.2019), Trabzon Günleri'ne Ankara'da bulunan vatandaşlar aynı yoğun ilgiyi göstermeye devam etti. Saat 14:00'dan itibaren Kuzeyin Uşakları halk oyununu sergilerken, Kemençe sanatçısı Kemalettin Birinci'de saat 14:30'da sahne aldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Günleri'ni ziyaret ederken, Haber61 standını da ziyaret etti ve Haber61 TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Mehter Takımı'da Bakan Soylu ve tüm vatandaşlara gösteri düzenlerken, saat 17:30'da Mehmet Kuvvet 'Trabzon'dan Öyküsel Portreler' adıyla anlatı ve sunum gerçekleştirdi. Berat Kandili gecesi olması münasebeti ile saat 18:30'da Kandil Programı düzenlendi.

"ANKARA'DA TRABZON GÜNLERİ'NDE 1. GÜN'Ü İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!"

"ANKARA'DA TRABZON GÜNLERİ'NDE 2. GÜN'Ü İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!"

SÜLEYMAN SOYLU HABER61'E KONUŞTU: "TRABZON'DA GİBİ HİSSETTİK"

HÜSEYİN ÖRS TRABZON GÜNLERİ'NDE

ASRİAD'DAN HABER61 TV'YE ÖZEL AÇIKLAMALAR

VALİ USTAOĞLU: "TRABZON'UMUZ ANKARA'NIN GÜNDEMİNİ BELİRLİYOR"

ZORLUOĞLU: "ÜRETEN TRABZONULUYU GÖSTERİYORUZ"

MUHAMMET BALTA: "TRABZON'DA TURİST SAYISI ARTMIŞSA..."

AHMET KAYA: "GÜNLERDİR İSTANBUL'DA BİR MÜCADELE VERDİK..."

AB TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ'NİN EŞİ TRABZONLULARA TÜRKÇE SESLENDİ!

ZORLUOĞLU: "DERNEKLERİMİZLE GÜZEL BİR ORGANİZASYONA İMZA ATACAĞIZ"

VALİ USTAOĞLU: "TRABZON'U TÜM GÜZELLİKLERİYLE VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTURACAĞIZ"

BAKAN ALBAYRAK: "BU LAF BOŞUNA SÖYLENMEMİŞ: BİZE HER YER TRABZON"

AHMET AĞAOĞLU: "İNTİKAM KELİMESİ TRABZONSPOR'A YAKIŞMAZ"

AĞAOĞLU'NDAN UEFA AÇIKLAMASI

BAHAR AYVAZOĞLU TRABZON GÜNLERİ'Nİ ORGANİZE EDEN EŞİNİ BÖYLE DEĞERLENDİRDİ

SİBEL SUİÇMEZ: "BURAYA TRABZON DIŞINDAN GELEN BİRÇOK İNSAN VAR"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber