Tuncay Lakot

Tuncay Lakot

Trabzon günleri, Ankara ve densizler!

Her yıl Ankara’da düzenlenen Trabzon günlerini bu yılda geride bıraktık.

Bu yıl diğer yıllara oranla yöresel ürünler pazarında tamamen yerli firmaların oluşu gözümüzden kaçmadı.

Stantların düzeni açısından güzel bir yılı daha yaşadık.

Trabzon’da yaşanan sis engeli birçok gazetecinin Ankara günlerine gelmesini engellese de Türkiye Haber61 sayesinde Ankara’da yaşanan bütün gelişmeleri anında gerek canlı yayın aracıyla yaptığı yayınlar, gerek yazılı olarak aktardığı haberlerle Ankara günlerinin nabzını tuttu.

Bazı sözde 'gazeteci' olduğunu sanan zatlar(!) gelemedikleri Ankara günlerine oturdukları yerden eleştiri getirme geleneklerinden vazgeçmediler.

Bu işi hakkıyla yapan uğraş ve emek gösteren gazetecilere zerre saygısı olmayan bu arkadaşlar konuyu o kadar büyüttüler ki; Trabzon Valisi Sn. Yücel Yavuz’a 'Neden bu stantlardaki fotoğraflarınız valiliğin sitesinde yer alıyor' diye bizleri şikâyet etme densizliğine varacak kadar alçalmışlar!

Madem böyle bir şikâyeti yapıyorsun gönül isterdi ki sende orada olsan da, iri cüsseni biz de görebilseydik...

Gözlerimiz aradı ama göremedik!

Konum itibari ile iyi bir fuar yeri olmadığını neredeyse hemen herkes dile getirmeye başladığı bir mekân AKM.

Öyle ki zemin parkelerinin kırık dökük olması, fuar alanının iç mekânının birçok bölgesinde telefonun çekmiyor olması, bizler gibi AKM içindeki etkinlikleri canlı yayın ile verme teşebbüsümüzün sadece dış alanla sınırlı olması gibi.

Birçok bürokrat ile yaptığımız canlı yayınlarda konuyu dile getirdiler getirmesine de önümüzde ki yıl nasıl bir düzenleme yapılacak merakla bekleyeceğiz.

Gerçekten başka bir ilde böylesine büyük bir organizasyonu gerçekleştirmek gerçekten çok uğraş ve emek gerektiren bir olay.

Herkesin şikâyetlerini dinlemek anında çözüm bulmak marka değerini yükseltmek ve Ankara’ya damga vurmak hiç kolay şeyler değil.

Trabzon şehri bu zorlukları görür çözüm bulur ve halleder.

Tabi başta İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’yu stantları bir an olsun yalnız bırakmayan Trabzon Valisi Yücel Yavuz’u gecesini gündüzüne katarak emek veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Ali Ayvazoğlu ve Ankara günlerinin olmazsa olmazı sahadaki çalışanların eli yüz, gözü olan İl Kültür ve Turizm Müdür yardımcısı Hasan Hacıahmetoğlu’nu bir kez daha kutluyoruz.

Onların üstün gayretleri sonucu Ankara’dan bu yılda yüzümüzün akıyla döndüğümüzü söylesek yerinde ifadeler kullanmış oluruz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.