Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni başkanı belli oldu

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti yeni başkanı belli oldu. İşte sonuçlar...

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni başkanı belli oldu

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde seçim heyecanı yaşandı.

Yeni başkanını seçen olan cemiyet üyeleri bugün sandık başına gitti. 360 üyenin oy kullanma hakkı olan seçimlerde mevcut başkan Yusuf Turgut'un yeniden aday olmadı. Ersen Küçük, Halil İbrahim İleli, Ahmet Külekçi ve Miraç Özağcı yarıştı. Saat 11.00'da başlayan seçimlerde oy kullanma işlemi 16.00'da sona erdi. Yapılan seçim sonucuna göre Ersen Küçük aldığı 68 oyla Trabzon gazeteciler Cemiyeti'nin yeni başkanı oldu.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni başkanı belli oldu

İŞTE SONUÇLAR

Ahmet Külekçi 61
Halil İleli 61
Ersen Küçük 68
Miraç Özagci 50

Başkan adayları konuşmalarında şunları söylediler;

Ahmet Külekçi; Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ne aday olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Sürekli basın kartı sahibiyim. 20 yılı doldurdum. Yazılarıma şu anda aktif olarak devam ediyorum. Trabzon basın camiasının kanaat önderlerine bize bu fırsatı verdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Burada kazanan cemiyet olacaktır. Kim kazanırsa kazansın onun yanında olmaya devam edeceğim. Bu mesleğin içinde olan herkesle mücadele edeceğiz. Ciddi sorunlar var. Bizim en büyük projemiz bütün kurumları ziyaret edip birikte ortak akılla sorunları çözmeye çalışcağız. İlk işimiz Cemiyetimizin mekan sorununu çözeceğiz.

Ersen Küçük; Etki ve etkinliğimizi daha da artırmak için birlikte hareket etmek zorudayız. En önemli ilkemiz sevgi ve saygı olacak. Çok adaylı bir seçimle başkanımızı seçeceğiz. Kim seçilirse seçilsin herkes elinden gelen katkıyı verecek. Sorunları ve beklentileri biliyoruz. Birlikte bunları çözeceğiz. Geleceğin dünyasında yenilikçi projelerle meslektaşlarımızın varlığını sürdürmek Trabzon’un dünyada söz sahibi yapacak adımlarda basınımızı paydaş yapmak için aday oldum.

Halil İbrahim İleli; 370 üyenin hepsinin cemiyete destek olması gerekir. Birleşmeyi beceremedik ama seçimden sonra bu birleşmeyi sağlayıp kişisel hırslarımızı bir kenara bırakıp cemiyetimiz için çalışmalıyız. Gazeteciler kendi evini nasıl sahipleniyordu cemiyetini de öyle sahiplenmelidir. Daha önce cemiyet binamıza şunu yapalım, şu arsayı alalım, şu bahçe yapalım derken şimdi emniyet binamızı elimizden alacaklar diye söz ediyoruz. İşte bu nedenle birlikte olup güçlü olmalıyız.

Miraç Özağcı; Cemiyet binasının sorununu çözeceğim. Söz veriyorum lokal kısa sürede cemiyet gündeminden sorun olarak kalkacaktır. İşsiz arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımın öncelikle medya alanında olmadı diğer sektörlerde istihdam edilmesi için çalışacağımın sözünü veriyorum. Gazetecilikten başka bir mevki elde etmek gibi bir çabam yok. Bu genel kurula tek liste halinde gidilmesi için çaba sarfettim. Ama olmadı bundan sonra olması için çaba göstereceğim.

Seçime giden adayların listeleri de belli oldu:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber