Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaretler sürüyor

Trabzon CHP İl Kadın Kolları ve Ortahisar Belediyesi Kent Konseyi Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaretler sürüyor
Trabzon CHP İl Kadın Kolları ve Ortahisar Belediyesi Kent Konseyi Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu. 

“DEMOKRASİNİN ANA UNSURU BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ”

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hava Türkmen Olcayto ve il yöneticilerinin gerçekleştirdiği ziyarette Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ve Yönetim Kurulu hazır bulundu. 

Ziyarette konuşan Başkan Turgut, “10 Ocak tarihi gazetecilerin çalışma koşullarını iyileştiren, ileri haklar getiren 212 sayılı yasanın yürürlüğe girdiği gündür. Bizler kamu adına görev yapan insanlarız. Gazetecilik mesleğini layıkıyla yerine getirmeye çalışan meslektaşlarımızın yaşam ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi, sosyal haklardan azami seviyede yararlanma ihtiyaçlarının takip edilmesi bizlerin asli görevleri arasındadır” ifadelerini kullandı.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hava Türken Olcayto ise konuşmasında, demokrasinin en önemli unsurlarından birinin basın özgürlüğü olduğunu herkesin çok iyi bildiğini kaydederek, tarafsız ve objektif olarak haber vermenin önemine değindi.

TRABZON BASINI SİZLERLE AYRI GÜÇ KAZANIYOR

Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız ile ve beraberindeki Yürütme Kurulu üyeleri de Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler. Başkan Yusuf Turgut gazeteciliğin, fedakarlık isteyen, koşulları ağır ama bir o kadar da kutsal bir meslek olduğunu kaydederek, “Kamuoyunun daima doğru ve hızlı bir şekilde bilgi sahibi olma hakkı için emek veren meslektaşlarımız, içinde bulundukları şartların ve koşulların tüm ağırlığına rağmen büyük özveriyle görevlerini yerine getirmeye çalışmaktadırlar. Köklü bir geçmişe sahip olan Trabzon basını, her alanda içinden yetişen ve yetişmeye devam eden gazetecileriyle Türk medyasının sayılı merkezlerinden biri konumundadır. Ziyaretiniz bizleri memnun etti. Sizlere de yeni seçildiğiniz görevinizde başarılar dileriz” dedi.

Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız da, “İyi ki varsınız. Trabzon basını sizlerle ayrı bir güç kazanıyor. İnsanların ihtiyacı olan bilgi aktarımını sağlamakla mükellef olan değerli kişilersiniz. Yapmış olduğunuz iş kamu hizmetidir” diye konuştu.
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber