Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bayramlaşma töreni

Her bayram geleneksel olan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bayramlaşma töreni düzenlendi

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bayramlaşma töreni

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Gazeteciler Cemiyeti Lokali’nde gerçekleşen bayramlaşma törenine Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk ve Hizmet İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan ile birçok basın mensubu katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Aktürk ekonomik sıkıntının hayatın tüm katmalarına etki ettiğini belirterek, turizm sezonunun açılmasının piyasalara olumlu yönde yansıyacağını dile getirdi. Başkan Aktürk, turizm sektöründe denetimlerinin artması gerektiğini de vurguladı.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bayramlaşma töreni

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bayramlaşma töreni

Başkan Kaplan ise gerçekleştirdikleri görüşmeler kapsamında işçilerin haklarını savunduklarını ve bundan sonraki süreçte de çalışmalarının bu kapsamda devam ettiğini ifade etti. Başkan Kaplan ayrıca, gelir dağılımın tüm çalışanlara hakkaniyet çerçevesinde dağılması gerektiğini belirtti. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük de bayramlaşmaya katılanlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber