Trabzon Gazeteciler Cemiyeti FETÖcüleri ihraç etti

FÖTE operasyonları kapsamında gözaltına alınan gazetecilerin TGC üyeliğinden ihraç edildiğini açıkladı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti FETÖcüleri ihraç etti
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, resmi sitesinden yaptığı açıklamada, FÖTE operasyonları kapsamında gözaltına alınan gazetecilerin ihraç edildiğini açıkladı.  Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Üye olma koşulları tüzüğün 3-4 ve 5. maddeleriyle düzenlenmiştir. Üyelik başvuruları bu maddelere göre değerlendirilmekte ve ilgili kararlar verilmektedir.
 
Söz konusu maddelerin içeriğinde yer alan üyelikten çıkma ve çıkarılma işlemleri yine yönetim kurulu tarafından değerlendirilmekte ve uygulamaya koyulmaktadır.  Ayrıca ülkemizin yaşadığı 15 Temmuz süreci sonrasındaki gelişmeler de tarafımızdan büyük bir dikkatle takip edilmektedir. Bu doğrultuda 15 Temmuz süreci sonrasında üyelik başvurusunda bulunan ancak kurumlarıyla yasal ilişkileri kesilen iki kişi üyeliğe kabul edilmemiş, H.K üyelikten çıkarılmıştır.
 
Yine aynı gerekçeyle mahkemece tutuklanan İ.H.Ş’nin ve A.K’nin Yönetim Kurulunun 13.02.2017/2 ve 29.03.2017/4 sayılı kararları gereğince üyeliklerine son verilmiştir.  Ayrıca 2016 yılı Başarılı Gazeteciler Yarışmasında ödül alan A.K’nın ödülü iptal edilmiştir. Cemiyet’imizin güncel üye listesine www.trabzongazetecilercemiyeti. org ‘dan ulaşılabilmektedir. Üyelerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunulur."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler