Trabzon Gazeteciler Cemiyet'nde 4'lü yarış!

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde seçim heyecanı. Adaylar kimler? Son mesajları ne oldu?

Trabzon Gazeteciler Cemiyet'nde 4'lü yarış!

Haber61/Haber Servisi

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin seçimleri yarın. Mevcut Başkan Yusuf Turgut, artık aday olmayacak.

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde saat 10’da başlayacak olan kongrede 4 aday yarışacak ve 346 üye oy kullanacak.

ADAYLARIN SON MESAJLARI,

Adaylardan Çay TV Trabzon Temsilcisi Halil İbrahim İleli, “Ekonomik anlamda daha güçlü ve bağımsız bir dernek Mesleki anlamda daha itibarlı bir kurum Genç ve daha üretken bir yönetim anlayışı için arkadaşlarımla birlikte bu yola çıktım” dedi.

Ahmet Külekçi, “Birlik beraberlik bizim için çok önemli. Tek başına bir mesele değil bu… Samimi birliktelik olursa bişeyler başarırız. Kendime güveniyorum. Bunu başarmak lazım. Birliktelik anlayışıyla yola çıkıyoruz. Önce birlikteliği sağlamalıyız. Sora diğer sorunları zaten çözeriz” dedi.

Ersen Küçük, "Geleceğin dünyasında yenilikçi projelerle meslek alanımızın ve meslektaşlarımızın varlığını sürdürmek, Trabzon’u dünyada söz sahibi yapacak adımlarda etkinliği ile basınımızı en önemli paydaş yapmak, sevgi ve saygı çerçevesinde huzurlu bir cemiyet ortamını sağlamak, meslektaşlarımızın haklarını sonuna kadar savunmak için Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ve Yönetim Kuruluna aday oldum." dedi.

Miraç Özağcı, “Meslek örgütünümüzün daha güçlü olmasını istiyoruz. Bu yüzden yola çıktık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber