Trabzon futbola doydu

Bahçecik Arena Halı Saha’da 6.sı düzenlenen Şirketler Kurumlar Sahada Halısaha Futbol Turnuvasında Şampiyon Karadeniz Fırtınası oldu

Trabzon futbola doydu

Trabzon’da Bahçecik Arena Halısaha’da 8 takımın katılımı ile ilk 6.kez düzenlenen ve yaklaşık 4 ay süren Şirketler Kurumlar Sahada Halısaha Futbol Turnuvasının en büyüğü Karadeniz Fırtınası oldu. 

ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ

Şirketler Kurumlar Sahada adı altında düzenlenen ve 4 ay süren turnuvanın final maçı 27 Mart Pazar günü, Karadeniz Fırtınası ile Sağlıkspor arasında oynandı. Final de Sağlıkspor’u 3-0 yenen Karadeniz Fırtınası turnuvanın en büyüğü olurken, turnuvanın 3.sü Efsanespor oldu. Turnuvada şampiyon olan Karadeniz Fırtınası’na, Bahçeciğin sevilen ismi Down Sendromlu Mücahit'in vermesi büyük alkış aldı.

Trabzon futbola doydu

Trabzon’da bir çok turnuvaya ev sahipliği yapan Bahçecik Arena Halı sahada ödül töreni ise görkemli bir şekilde yapıldı. Şampiyon olan takıma Şampiyonluk Kupası, Madalya ve NİKE eşofman takımı hediye edilirken, 2. ve 3. Olan takımlara ayrıca kupa ve Madalya Takdim Edildi, Yılın Gol kralı Sağlıkspor takımından Fatih Gül, Yılın kalecisi, Karadeniz Fırtınası takımından Emre Selim’e ayrıca plaketler verildi.

Güzel bir organizasyona imza attıklarını söyleyen Bahçecik Arena Halı saha sahibi Emre Yurtsever, şampiyon olan takımları kutladığını ifade ederek, “Öncelikle şampiyon takımı kutluyorum. Çok kaliteli bir turnuva oldu. Katılan tüm takımlarımıza, bize destek veren sponsorlarımıza ve buraya kadar gelen tüm dostlarımıza, halkımıza teşekkür ediyorum. Yurtsever ayrıca turnuvaya sponsor olan firmalara da teşekkür plaketi takdim etti.

Trabzon futbola doydu

KATILAN TAKIMLAR
Karadeniz Fırtınası, Sağlıkspor, Efsanespor, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türk Telekom, Ali Osman Ulusoy, Medicalpark Karadeniz, Çoruk Aksa

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber