Trabzon filmine muhteşem gala!

Trabzon'da çekilen Seni Seven Ölsün filmine İstanbul'da muhteşem bir gala yapıldı.

Trabzon filmine muhteşem gala!
Türkiye’nin ünlü televizyon yöneticileri, oyuncuları, yönetmenleri ve senaristleri  NTC Medya’nın ilk sinema filminin galası için  Kanyon Cinemaximum Sinemaları’na adeta akın etti!

Karadeniz’in kahkahasını İstanbul’a taşıyan filmin galasına katılanlar arasında Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar, Rose Kar, Gani Müjde ve Faruk Bayhan, Fatih Aksoy, Osman Sınav, Melis Civelek, Mustafa Alabora ve Banu Zeytinoğlu, Kerem Cem, Mahir İpek ve Gözde Okur, Ebru Özkan ve Ertan Saban, Selin Şekerci, İpek Karapınar, Sertan Erkaçan ve Melis Bayatlı, Yeliz Şar ve Tolga Güleç, Serhat Teoman, Fırat Doğruloğlu, İbrahim Kendirci, Ferdi Sancar, Yavuz Seçkin, Engin Benli, Buket Aslan da vardı!

HERKES BU FİLMİ İZLERKEN ÇOK EĞLENECEK!

Film gösteriminden önce kırmızı halı seremonisinde basın mensuplarıyla buluşan film ekibi kahkaha dolu bir sohbet gerçekleştirdi. Mikrofonu alan ilk isim filmin yönetmeni Cem Tabak: “İyi bir film oldu ve oyuncu arkadaşlarımızla çok eğlendik” diyerek sözü oyunculara bıraktı. Filmin başrollerinden Fulya Zenginer içinde bulunmaktan gurur duyduğu proje için “Herkesin bu filmi izlerken çok eğleneceğini düşünüyorum” dedi.

Ardından Alper Saldıran: “Güzel bir ekiple çok keyifli bir iş çıkardık. 1 ay boyunca Trabzon’da çok güzel vakit geçirdik. Umarım izleyenler de çok güzel vakit geçirir” cümlelerini kurdu.

FİLMİN EVRENSEL BİR HİKAYESİ VAR

Hüseyin Avni Danyal filmde canlandırdığı gibi bir belediye başkanı edasıyla mikrofonların başına geçerek herkesi güldürdü. Danyal: “Bir tane derdimiz var, çok güzel bir hikayemiz var. Bunu sadece Karadeniz diye düşünmeyin, hikayenin çok evrensel olduğunu düşünüyorum. Bizim hikayemiz bir sevgi hikayesi. İzleyenlerin bundan sevgi adına çok şey çıkaracağını düşünüyorum” dedi.

“AŞKIN KARŞISINDA HİÇBİR TILSIMIN DEĞERİ YOKTUR”

Filmde Kısmetli beldesinin imamını canlandıran Durul Bazan: “Çok güzel bir film olduğunu düşünüyorum. Birbirlerinin derdini dert edinmekten vazgeçmemiş insanların yaşadığı bir kasabada çok güzel bir hikaye çektik. Umarım seyri de öyle olur. Biz çok güzel oynadık ama onlar sonrasında ne yaptılar bilmiyoruz” diyerek esprili bir şekilde yönetmen Cem Tabak’a laf atınca tüm ekip kahkahaya boğuldu.

Zaman zaman birbirlerine Karadeniz ağzıyla laf atıp espriler yapan oyuncular Ruhi Sarı, Sait Genay, Sacide Taşaner, Şevket Çapkınoğlu, Şamil Kafkas, Eylem Tanrıver, Cem Zeynel Kılıç, Anıl Kır ve Nuray Yeşilaraz da kırmızı halıdaydı.
Burcu Altın Akdoğan da “Aşkın karşısında hiçbir tılsımın değeri yoktur” dedi ve tüm ekip alkışlar eşliğinde filmi izlemek için davetlilerin bulunduğu salona geçti.

Salonları dolduran davetliler filmi kahkahalarla izledi. Finalde dakikalarca alkışlanan oyuncular, uzun uzun tebrikleri kabul etti.

 17 EKİM’DE TRABZON’DA!

‘Seni Seven Ölsün’ 17 Ekim’de filmin çekildiği Trabzon’da gala yapacak! Tüm oyuncular Karadenizli sinemaseverler ile bir araya gelerek filmi onlarla birlikte izleyecek.

Kahkaha dolu bir Karadeniz hikayesini beyazperdeye yansıtacak filmde

Hüseyin Avni Danyal’ın yanı sıra Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Sait Genay, Sacide Taşaner, Durul Bazan, Ruhi Sarı rol alıyor.

Hikayenin rengarenk diğer karakterlerine ise Hakan Salınmış, Burcu Altın Akdoğan, Şevket Çapkınoğlu, Şamil Kafkas, Eylem Tanrıver, Cem Zeynel Kılıç, Anıl Kır ve Nuray Yeşilaraz hayat veriyor.
Sinema salonlarına Karadeniz’in yeşilini, kahkahasını, hüznünü ve zekasını taşıyacak olan  “Seni Seven Ölsün” 14 Ekim’de tüm Türkiye’de vizyonda!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler