Trabzon Film  Festivali heyeti Haber61’i ziyaret etti 

Asım Aykan: "Trabzon’u film platosu haline çevireceğiz"

Trabzon Film  Festivali heyeti Haber61’i ziyaret etti 

Haber61/Haber Servisi

Trabzon Valiliği tarafından desteklenen, İstanbul Trabzon Federasyonu (İTF) ve Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği (ANADER) iş birliğiyle düzenlenen "Trabzon Uluslararası Film Festivali" (TUFFEST), 16-26 Ağustos tarihlerinde sinemaseverlerle buluşacak.


Bu buluşma öncesi Festivalin Yürütme ve Denetleme Kurulu Başkanı Dursun Çağlayan, Festival Genel Koordinatörü İlhan Kantoğlu, ANADER Başkanı Asım Aykan Haber61’i ziyaret ederek festival konusunda detaylar verdi. 

 Festivalin Yürütme ve Denetleme Kurulu Başkanı Dursun Çağlayan, festivali muhteşem bir havayla Trabzon’da gerçekleştirmeye başladıklarını ifade ederek, “Trabzon’u film platosu haline getireceğiz. Sadece bir kaç gün kalıp festival yapıp gitmeyeceğiz. Buradaki merkezimiz sabit kalacak. Festival sonrası da merkezimiz hizmet vermeye devam edecek.  Oyuncular yetiştireceğiz” dedi.

Eleştirilere de Başkan Çağlayan, “Trabzon ne çektiyse bardağa boş taraftan bakmaktan çekti. Bardağın dolu tarafına bakıp eksik tarafını birlikte dolduralım” diyerek cevap verdi.


Trabzon Film  Festivali heyeti Haber61’i ziyaret etti 
Trabzon Film  Festivali heyeti Haber61’i ziyaret etti 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber